Humanistisen killan fuksi-ilta

Toisen viikon torstai-iltana meillä oli Oulun Tetran saunatiloissa Humanistisen killan fuksi-ilta. Edellisen illan Vulcanalia taisi verottaa ainakin logopedian fuksien osallistumisintoa, mutta kyllä meitä yksi iso pöydällinen kuitenkin saapui paikalle. Olimme kaikki melko väsyneitä, mutta muuten tapahtuma oli ihan mukava.

Koko killan fuksi-illan idea on tutustuttaa uusia opiskelijoita toisiinsa sekä Humanistiseen kiltaan ja erilaisiin harrastejärjestöihin. Humanistiseen kiltaan kuuluu useita eri ainejärjestöjä, joista logopedian ainejärjestö Communica on yksi. Humanistisella killalla on erikseen oma hallituksensa, joka esittäytyi fuksi-illassa. Lisäksi esittäytymässä kävivät mm. Formula Student Oulu (FSO), Oulun Akateeminen Mölökky- ja Kyykkäseura (OAMK), Oulun korkeakoulujen taidepiiri (Tapiiri), Oululainen Teekkarikuoro (Teeku) ja Oulun yliopiston roolipelikerho (CRYO). Esittelyjen jälkeen oli muutamia kilpailuja, joiden jälkeen viimeisetkin logopedian fuksit taisivat lähteä nukkumaan. Muut humanistit jatkoivat varmasti iltaa vielä saunatiloissa ja fuksi-illan virallisilla jatkoilla 45 Specialissa.

Me logopedian fuksit menimme onnellisina ajoissa nukkumaan. Perjantaina ei edes ollut koulua, joten sai nukkua kunnolla ja herätä kaikessa rauhassa aamulla. Mikäs olisikaan sen mukavampaa. Perjantaina tein koulujuttuja ja lauantaina lähdimme aamulennolla käymään Helsingissä ystävieni kanssa. Vietin viikonlopun siellä ja tulin takaisin vasta maanantaina aamulennolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: