Pikakelaus taaksepäin

Heipä hei, mitäs sinnepäin kuuluu? Täällä Oulussa on syysloman jälkeinen toinen opintojakso hyvällä vauhdilla käynnissä ja ensilumi on satanut maahan jo aikoja sitten. Paljon on tapahtunut viime postaukseni jälkeen. On ollut reissuja ja velvollisuuksia ja kuukausikin on vaihtunut. Marraskuun mukana päivät ovat lyhentyneet, mutta tentit ja palautuspäivät kuitenkin lähestyvät kovaa vauhtia. Joululomaan on enää yksi kuukausi, paniikki!

Kun ryhdyin tähän bloginkirjoitus hommaan toivoin, että jaksaisin päivitellä tänne säännöllisesti. Syy siihen oli, että halusin kerätä tänne talteen logopediopiskelijan fuksivuoden aikataulut; vapaa-ajan menot ja opintosuoritukset. Halusin kerätä näitä yhteen paikkaan, koska itseäni olisi kiinnostanut lukea tällaista välivuosieni aikana, kun pohdin ala- ja kaupunkivalintoja ennen yhteishakua. Toisaalta lupasin itselleni, että blogista ei saa tulla minulle tekosyy olla hoitamatta velvollisuuksiani tai tentteihin lukemisia.

Jälkimmäisestä syystä en ole hetkeen kirjoitellut tänne. On ollut paljon menoja sekä hitusen stressiä kaikista koulujutuista. Tänään oli kuitenkin hyvä hetki kurkistella taas tänne blogin puolelle. Viime postaukseni jälkeen on tosiaan tapahtunut paljon, joten ajattelin taas listailla aikatauluja kaikesta tapahtuneesta, jotta pysytte menossa mukana. Haaveilen palaavani joihinkin tapahtumista jälkikäteen vielä hieman tarkemmin.

Pikakelaus lokakuusta marraskuuhun (14.10.-17.11.2019)

Tässä olisi erilaisia logopedejä koskettavia tapahtumia ja tapaamisia, joita löysin nopealla selauksella kalenteristani. En ole itse ehtinyt osallistua kaikkeen. Jos kuitenkin menojalkaa oikein kovasti vipattaa, niin Oulusta löytyy varmasti näidenkin tapahtumien lisäksi hurja määrä muita eri ainejärjestöjen ja kiltojen järjestämiä tapahtumia, joihin osallistua! Täällä ei todellakaan tarvitse pelätä tylsistyvänsä, jos jostain syystä opiskelusta jäisi liikaa aikaa yli.

Minne minä sitten ehdin osallistua. Kävin lokakuussa tutustumassa Oulun yliopiston eri kiltojen kiltahuoneisiin kiltahuonekierroksella sekä juhlimassa fuksisitseillä ja MallasApproilla. Lokakuun lopussa, syyslomalla kävin Helsingissä kiertämässä kaikki sukulaiset ja tuttavat läpi sekä nopealla pyörähdyksellä Manchesterissa. Marraskuun alussa Oulussa tehtiin historiaa, kun logopedian opiskelijoita saapui tänne viikonlopuksi excuilemaan ensimmäistä kertaa ikinä yhtä aikaa kaikista viidestä eri ainejärjestöstä ympäri Suomen.

Viime viikonlopun Sporttisitsit olisivat houkutelleet minua osallistumaan, mutta sinne en valitettavasti päässyt paikalle. Tänään kävin pikaisella kierroksella Festival of Cultures tapahtumassa maistelemassa eri maiden ruokia, ja viikonlopuksi minulla ei ole vielä mitään suunnitelmia. Mikä mahtava tunne, kun saa pitkästä aikaa vasta viikonloppuna spontaanisti päättää, että mitä huvittaisi tehdä. Olemme kyllä vähän puhuneet, että tehtäisiin ehkä jotain logopediafuksien kanssa. Sauna- tai lautapeli-ilta kuulostaisi juuri nyt täydelliseltä tavalta viettää rauhallista viikonloppua!

Seitsemäs opiskeluviikko (14.-20.10.2019)

Kiltahuonekierros ( päivällä yliopistolla )
Humanistisen Killan fuksisitsit
MallasApprot

Kahdeksas opiskeluviikko (21.-27.10.2019)

Jakso vaihtuu
Syysloma (eli itsenäisen opiskelun viikko)

Yhdeksäs opiskeluvikko (28.10.-3.11.2019)

PRO-tapaaminen
Halloween of Fears ( Communican, Suman ja Verban järjestämät bileet )
LogoFest ( viikonlopun mittainen excursio )

Kymmenes opiskeluviikko (4.-10.11.2019)

PikkuWappu ( OTiTin järjestämä rastisuunnistus )
PRO-tapaaminen
Marraskuun poikkarit
Koneen ja Communican Sporttisitsit

11. opiskeluviikko (11.- 17.11.2019)

Festival of Cultures ( päivällä yliopistolla )
Kahvihetki goes pullaa & palautetta ( Kiltahuoneella )
Mafiamytky-bileet ( Communican, Histonin ja OLTOn järjestämät bileet )
Barbaariset Bakkanaalit ( Oulun Arkkarien järjestämät bileet )

Todistusaineistona hyvin vino kuva seitsemännen viikon fuksisitseiltä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: